Profiteer nu op het grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland

De hele maand december € 50,- korting op het grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland

Is je bedrijf toe aan de volgende groeifase? Ben je op een leeftijd beland waarbij overname gaat spelen en heb je geen opvolger? Laat je gezondheid je in de steek? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Bedrijventekoop.nl kom je snel in contact met de ideale koper voor je bedrijf! 

Sinds onze oprichting in 2002 is het onze missie om kopers en verkopers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten komen. De afgelopen 15 jaar hebben duizenden succesvolle bedrijfsoverdrachten plaatsgevonden, nadat bij ons het eerste contact gelegd is. Of je nu op zoek bent naar een strategische koper, MBI of een (opnieuw) startende ondernemer, bij Bedrijventekoop.nl ben je aan het goede adres.

100% anoniem

Het verkopen van je bedrijf is een grote en belangrijke stap, dit begrijpen wij maar al te goed. Een bedrijfsoverdracht mag dan wel aan de orde zijn, maar voor de continuïteit van het bedrijf is het van belang dat de verkoop niet meteen aan de grote klok gehangen wordt. Een profiel op Bedrijventekoop.nl is daarom altijd volledig anoniem en er worden door ons dus géén contactgegevens verstrekt aan de geïnteresseerde partijen.

Waarom Bedrijventekoop.nl?

Je bent bezig met de verkoop van je bedrijf en dan is, naast de bovengenoemde anonimiteit, bereik natuurlijk van groot belang. Met 80.000 bezoekers per maand en alle grote spelers in overnameland aangesloten heeft Bedrijventekoop.nl het grootste en best gevonden bedrijfsovernamenetwerk van Nederland.

Bij een bedrijfsovername kan je veel zelf doen. Middels het plaatsen van een profiel kun je gemakkelijk aan de slag met het vinden van geïnteresseerde kandidaten. Dit bespaart zowel kosten als tijd, mede doordat je bij Bedrijventekoop.nl enkel betaalt voor de advertentie en wij dus geen succes fee rekenen.

Wij bieden je natuurlijk waar mogelijk ondersteuning in het proces, zo sturen we je een standaard Geheimhoudingsovereenkomst die is opgesteld door een professionele juridische partij. Wij raden te allen tijde aan om deze te laten ondertekenen voor je verdere informatie over je bedrijf prijsgeeft.

Wat houdt de december-actie in?

  • Alleen in december € 50,- korting op het plaatsen van een abonnement voor 6 maanden op Bedrijventekoop.nl
  • Geldig op een basic, plus of international abonnement
  • De abonnementen behouden de inhoud zoals je andere maaanden ook van ons mag verwachten

Benieuwd naar onze profiel-pakketten? Klik dan hier!

Wil je eerst wat meer informatie of heb je nog vragen?

Je kunt ons bereiken op 0492 - 37 00 88

Komt direct bellen niet uit?

Stuur dan even een mailtje naar info@bedrijventekoop.nl met je vragen of een gelegener tijdstip voor telefonisch contact.

Feiten en cijfers

Benieuwd naar onze pakketten?

Klik dan hier:

Plaats profiel
Speciale december actie

Profiteer alleen in december en ontvang €50,- korting
bij plaatsing van een profiel

Meer informatie