Menu

Bedrijf verkopen in Holthuizen?

Wil je jouw bedrijf verkopen in Holthuizen? Dan ben je bij Bedrijventekoop.nl aan het juiste adres. Bij ons kom je anoniem, snel en direct in contact met potentiële kopers, zowel uit Holthuizen als uit de rest van Nederland. Of je nu door gebrek aan opvolging je bedrijf in Holthuizen moet verkopen, je door ziekte genoodzaakt bent om te stoppen of gewoon toe bent aan een nieuwe uitdaging, bij ons vind je de ideale overnamekandidaat. Ook voor het verkopen van een deel van je bedrijf, het aanbieden van een MBI-mogelijkheid of het zoeken naar kapitaal kun je bij ons terecht. Bedrijventekoop.nl is het grootste bedrijfsovernamenetwerk van Nederland en daarom de ideale partner wanneer jij je bedrijf wilt verkopen in Holthuizen.

Onze diensten voor bedrijfsverkoop in Holthuizen

Verkoopadvertentie

Plaats een verkoopadvertentie en kom snel en 100% anoniem in contact met geïnteresseerde partijen voor je bedrijf.

Meer informatie

Waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van je bedrijf? Vul dan onze gratis waardebepaling in!

Meer informatie

Te koop gevraagd

Snel in contact komen met partijen die op zoek zijn naar een bedrijf? Bekijk dan ons Te koop gevraagd overzicht.

Meer informatie

Op zoek naar potentiële kopers voor je bedrijf in Holthuizen en omgeving

Er is veel dat je zelf kunt doen tijdens het bedrijfsverkooptraject. Dit scheelt in kosten en zorgt ervoor dat je de touwtjes zelf in handen houdt. Een verkoopadvertentie op Bedrijventekoop.nl is bijvoorbeeld een goede manier om anoniem, snel en direct in contact te komen met potentiële kopers. Wij begrijpen maar al te goed dat discretie vereist is bij het verkopen van een onderneming, vandaar dat onze advertenties altijd 100% anoniem geplaatst worden en er geen contactgegevens verstrekt worden aan potentiële kopers. Een advertentie heeft een looptijd van een half jaar en wordt bij ons nooit stilzwijgend verlengd. Je betaalt ook geen succesfee of iets dergelijks, wij werken met het principe: what you see is what you get!

Waardebepaling bedrijf in Holthuizen

Het overnametraject start met het vaststellen van een vraagprijs. Ben je benieuwd of de vraagprijs die je in gedachte hebt overeenkomt met de actuele waarde van je onderneming? Door onze gratis waardebepaling in te vullen krijg je een goede indicatie van de waarde van je bedrijf. Let wel op: het is aan te raden om een professionele waardebepaling van je bedrijf uit te laten voeren voordat je het overnametraject in gaat. Hiermee sta je sterk tegenover een potentiële koper.

Overnameadviseur of bedrijfsovernamespecialist in Holthuizen

De verkoop van een bedrijf kan een complex en tijdrovend proces zijn. Het is daarom verstandig om op zoek te gaan naar specialistische begeleiding in de vorm van een bedrijfsovernamespecialist. Deze kan je begeleiden tijdens het verkooptraject en in onderhandeling treden met potentiële kopers. Ben je op zoek naar een bedrijfsovernamespecialist in Holthuizen en omgeving? Bekijk hier ons overzicht van aangesloten partners:

Bedrijfsovernamespecialist

Op zoek naar specialistisch en professionele begeleiding van het gehele overnameproces? Neem contact op met een overnamespecialist bij jou uit de regio.

Meer informatie

Waarom Bedrijventekoop.nl?

Met ruim 1.000.000 bezoekers per jaar is Bedrijventekoop.nl de grootste onafhankelijke bedrijfsovernamesite van Nederland. Sinds 2002 brengen wij vraag en aanbod in bedrijven op een laagdrempelige manier samen. Door de jaren heen zijn er reeds duizenden geslaagde transacties tot stand gekomen, nadat bij ons het eerste contact gelegd is.

Bereid je voor op het bedrijfsovernameproces

Een goede voorbereiding is het halve werk, dat geldt zeker ook voor het bedrijfsovernametraject. Lees daarom voor je begint ons overnamestappenplan. Hiermee bereid je je optimaal voor op wat komen gaat. Lees ook ons boek ‘Bedrijf kopen, Bedrijf verkopen’ dat het overnametraject van zowel de kopers als de verkoperskant belicht.

Overnamestappenplan

Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een bedrijfsovername in een aantal handige stappen.

Meer informatie

Bedrijven te koop per provincie


Bedrijven te koop per branche