Surinaams cafetaria, eethuis, bezorgservice

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Cafetaria, lunchroom

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

In een grote stad in Zuid-Holland ligt deze geweldige locatie aan de in en uitgang van een groot winkelcentrum. Deze populaire horecazaak is een druk bezocht Surinaams eethuis met bijpassende afhaalmogelijkheid en bezorgservice. Door de lekkere gerechten en de uitgebreide kaart, het vriendelijke personeel en gezellige uitstraling is dit horecabedrijf zeer intrek bij voorbijgangers maar ook bij een zeer grote groep vaste klanten. De bezorgservice draait volle uren en heeft zowel nieuwe als een grote groep bestaande klanten


Activiteiten van het bedrijf

Surinaams eethuis, met afhaal en bezorgservice. De onderneming is gevestigd in een huurpand. De lunchroom heeft een gunstige ligging en een gezellige uitstraling.

Onderscheidend vermogen:

*Lage huur *Alcoholvergunning *Geen personeelsverplichting

De Surinaamse gerechten worden grotendeels in de eigen keuken vers bereid. De onderneming staat, mede door de lange bestaansduur en goede kwaliteit, als goed bekend in de regio.


Overig

Het winkelaanbod van het aangrenzende winkelcentrum is zeer divers met een aantal grote zaken zoals onder andere, Albert Heijn, HEMA, Ici Paris XL, Intertoys, veel mode en schoenenzaken en diverse horecagelegenheden. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto. Onder het winkelcentrum bevindt zich een zeer grote parkeergarage.

De eigenaren van de onderneming zijn welwillend om een periode na de overdracht werkzaam te zijn in het bedrijf. Alleen kandidaten met voldoende eigen middelen en ervaring kunnen reageren.