Reisorganisatie betreffende fiets- en vaarvakanties

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
VOF

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
N.v.t.


Bedrijfshistorie / achtergrond

Sinds 1999 organiseren wij fiets- en vaarvakanties motorpassagierschip in Nederland, Belgie en Frankrijk. Een succes formule die al vele jaren een stijgende omzet laat zien en een tevreden klantenkring kent in een groeimarkt.


Activiteiten van het bedrijf

Wij organiseren met ons luxe motorpassagiersschip (40M) fietsvaarvakanties in Nederland, Belgie en Frankrijk. Het schip bied accomodatie voor 16 gasten en drie bemanningsleden in 11 hutten voorzien van eigen sanitair en airco. Het schip is volledig ingericht met proffesionele apparatuur om onze acitiveteit te ondersteunen waaronder ook 22 nieuwe custom build fietsen. Als nevenactivieteit kunnen wij het schip als hotelaccomodatie aanbieden. Deze activiteit kan nog volledig ontwikkeld worden indien gewenst maar voor een goed rendement is dit niet noodzakelijk.   


Onderscheidend vermogen

Onze internationale gasten uit Amerika, Canada en Australie bieden wij een unieke vakantie dankzij een uitgewerkt programma binnen een bijzonder concept. Het schip heeft door zijn afmetingen een zeer groot bereikt waardoor wij in staat zijn een grote variatie tochten aan te bieden. Hierdoor hebben wij al vele jaren een groeiende terugvraag en toestroom van nieuwe gasten. De omzet is bewezen onafhankelijk van conjuncturele schommeling en politieke ontwikkelingen in een groeiende markt. 


Overig

Inmiddels hebben wij dit bedrijf bijna twintig jaar en is er bij ons behoefte aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging zoeken wij niet in de uitbreiding van ons bedrijf hoewel het bedrijf zich hiervoor uitstekend leent. Wij laten dit graag over aan een nieuwe ondernemer met ambities.

De nieuwe eigenaar(en) kan rekenen op onze steun met raad en daad om het bedrijf over te nemen. 

Kandidaat-kopers dienen te beschikken over een eigen vermogen van minimaal € 200.000.


Afbeeldingen