Succesvolle nachtwinkel + slijterij in regio Rotterdam

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Food

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Levensmiddelendetailhandel

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

De winkel heeft een exclusieve vergunning + slijterij en is open t/m 02:00 uur nachts. Deze nachtwinkel biedt meer dan duizend producten aan in de winkel en beschikt daarnaast over een uitgebreide webshop die hoge omzet genereert. De winkel beschikt over een vergunning die bezorging van de producten mogelijk maakt.

 

 

 


Activiteiten van het bedrijf

Door de verschillende jaren heen heeft de winkel veel vaste klanten verkregen wat heeft geleid tot een omzet van € 500.000,-. De winkel heeft dit gerealiseerd door vaste strategieën en gerichte campagnes. De onderneming beschikt over een grote voorraad. De winkel en slijterij zijn goed onderhouden. Er zijn op dit moment 4 personeelsleden (met kort lopende contracten) in dienst, waardoor het geheel functioneert zonder aanwezigheid van de eigenaar! 


Overig

Deze winkel is over te nemen zonder problemen en heeft geen schulden. Door de hoge/ stijgende omzet en potentieel is dit een unieke kans! De reden voor de verkoop is dat de eigenaar andere projecten op gaat zetten. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging te plannen. 


Afbeeldingen