ICT bedrijf met zeer goede reputatie in Drenthe

Drenthe

Algemene informatie

Branche:
ICT-Dienstverlening

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
ICT dienstverlening

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1.000.000

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het betreft een bedrijf die zich bezighoudt met de advies, verkoop, onderhoud en reparatie van computers en netwerken. De onderneming streeft naar een snelle oplossing van problemen op basis van betaalbare tarieven. Binnen de onderneming wordt gewerkt met een team van professionele computerspecialisten met jarenlange ervaring op het gebied van het oplossen van diverse ICT problemen. De omzet bestaat uitsluitend op basis van levering van onmisbare technische oplossingen voor de Business to Business markt en Business to Consumer markt. De onderneming heeft momenteel twee medewerkers met een omzet van ca. € 500.000,- Het bedrijf heeft een zeer goede reputatie opgebouwd. Gericht op een diverse klantenkring in een prima gebied. Stijgende omzet en winstgevendheid Het grootste deel van de opdrachtgevers is te vinden in Noord Nederland.


Activiteiten van het bedrijf

Het verdienmodel bestaat uit:

  • Verkoop van computers en laptops
  • Onderhoud en reparatie computers en laptops
  • ICT beheer & support MKB klanten
  • Telefonie (VOIP) oplossingen 
  • SLA Beheer contracten voor B2B bedrijven met vaste ICT abonnementen

Onderscheidend vermogen

Dit bedrijf is zeer geschikt voor een bedrijf / MBI"er die graag in de ICT branche actief wil zijn of een bestaand bedrijf dat zijn positie wil versterken in regio Noord-Nederland. De afgelopen jaren heeft de onderneming kunnen groeien met eigen middelen. Momenteel biedt de markt weer veel mogelijkheden voor groei en ontstaat er behoefte om deze groei te realiseren. Na het bedrijf jarenlang aangestuurd en ontwikkeld te hebben tot de huidige omvang en type klantenbestand, wil de eigenaar zelf een stap terug doen en een nieuwe uitdaging zoeken buiten de ICT branche.


Overig

Bij overname (activa transactie) worden alle zakelijke overeenkomsten, klantenbestand, huur, voorraad, inventaris, naam, marketinguitingen en personeel overgenomen. Bedrijf is klaar om een (snelle) activa transactie te laten plaatsvinden. Indicatie overnamebedrag :  € 80.000,--.

Nadere informatie is na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst te verkrijgen.