Franchise-contract advieskantoor bedrijfsfinancieringen regio Zuid-Holland

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Zakelijke dienstverlening

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
N.v.t.


Bedrijfshistorie / achtergrond
Het franchise contract betreft een bestaande aansluiting met een landelijke Franchisegever, die gespecialiseerd is in het adviseren en begeleiden van bedrijfsfinancieringen ten behoeve van het MKB. Het netwerk waarop u wordt aangesloten geeft toegang tot meer dan 60 geldverstrekkers, zodat u toegang heeft meer dan 60 geldverstrekkers en daarmee tot nationaal en internationaal kapitaal.

Activiteiten van het bedrijf
De Franchisenemer helpt ondernemers te helpen bij het waarmaken van hun ambitie en denkt creatief mee, begeleidt waar nodig en werkt altijd op maat.

Onderscheidend vermogen
Het franchise contract beslaat het postcodegebied van één van de grootste economische centra van Zuid-Holland.

Overig
De Franchisenemer helpt ondernemers te helpen bij het waarmaken van hun ambitie en denkt creatief mee, begeleidt waar nodig en werkt altijd op maat. De koper heeft meer dan voldoende financiële werkervaring en is dienstverlenend en klantgericht ingesteld. De beoogde overnamekandidaat behoeft de formele instemming van de Nederlandse Franchisegever. Het contract is ook zeer passend als uitbreiding voor accountants en administratiekantoren, voor bedrijfsovernamespecialisten en voor bedrijfskundige adviesbureaus.