Twee groentewinkels op A-locaties in Noord-Brabant

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Food

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
AGF speciaalzaak

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

Betreft de verkoop van twee groentewinkels gevestigd in Noord-Brabant. Vanwege de leeftijd van de verkoper, niet meer zelf werkzaam, worden de winkels ter overname aangeboden. Binnen het personeelsbestand is geen opvolging voorhanden. De winkels opereren onder een versformule waardoor gebruik gemaakt kan worden van diverse (inkoop-)voordelen.


Onderscheidend vermogen

De winkels zijn gevestigd op een A-locatie in dezelfde stad in Noord-Brabant en hebben een goede naamsbekendheid opgebouwd. Het personeelsbestand telt 6 FTE in totaal voor beide winkels. Financiële gegevens: De omzet van beide winkels bedroeg in 2017 circa € 600.000. De vraagprijs voor de 2 winkels bedraagt € 100.000. Dit is zowel voor de inventaris, naamsbekendheid als de klantenkring van beide winkels. Een kandidaat koper dient over een eigen inbreng te beschikken van minimaal € 30.000 om een eventuele overname tot een succes te brengen.


Overig

Mogelijk interessant voor strategische partijen die op zoek zijn naar uitbreiding in de regio Noord-Brabant. Verder is het interessant voor MBI-kandidaten of een ondernemersechtpaar die affiniteit hebben met en kennis hebben van de branche.