Succesvol ICT bedrijf zoekt samenwerkingspartner ter verdere commercialisering

België

Algemene informatie

Branche:
ICT-Dienstverlening

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
ICT dienstverlening

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
N.v.t.


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een succesvol ICT bedrijf in België zoekt binnen Europa ( uitgezonderd Frankrijk ) een succesvolle partner om samen te werken. Meer dan 25 jaar ontwikkeling met nog steeds het vaste team geeft de basis aan de dienstverlening voor de klant. Het is tijd om de kennis te delen en het product nog verder te commercialiseren.


Activiteiten van het bedrijf

Binnen de Agri & Food sector levert dit bedrijf unieke diensten door middel van ICT ondersteuning te geven in de totale processen voor de klanten, in plaats van eiland oplossende strategie aan te bieden.


Onderscheidend vermogen

Het onderscheidend vermogen van dit bedrijf zit in de meer dan 25 jaar ontwikkeling dat met een vast betrouwbaar team is opgebouwd. De totale processen worden in de ICT begeleidt wat uniek is in deze sectoren waar dit bedrijf zijn klanten heeft.


Overig

Het bedrijf heeft zowel nationaal als internationale klanten en blijft groeien. Er wordt een samenwerkingspartner gezocht die de commerciële mensen in dienst heeft om het product verder in de markt te zetten en de technische mensen in dienst heeft om de klanten te kunnen bedienen.