Uniek overnachtingsconcept Amsterdam zoekt funding

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Kampeer- en bungalowbedrijf

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze ondernemer ziet kansen in de groei naar betaalbare overnachtingen in Amsterdam door de vele toeristen die Amsterdam bezoeken. Velen vinden hotels te duur en hostels niet aantrekkelijk. Ook AIRbnb is niet voor iedereen aan goede optie.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf biedt een indoor camping aan in een bedrijfsgebouw. Dit bedrijfsgebouw is ruim en hoog en biedt plaats aan vele caravans, pipowagens en cabins waar kan worden overnacht. Met sanitaire voorzieningen in het gebouw. Het gebouw zelf is mooi ingericht met kunstgras en wanden die de indruk wekken dat je in het bos kampeert. De locatie is op een kwartier afstand met openbaar vervoer naar hartje Amsterdam. Ideaal voor toeristen die overdag in de stad willen zijn en zich 's avonds willen terugtrekken in hun eigen accommodatie.


Onderscheidend vermogen

Een uniek overnachtingsconcept wat nog niet aanwezig is in Amsterdam.


Overig

Een investeringsplan is beschikbaar. Gevraagd wordt een investeringsbedrag van EUR: : 300.000. Dit kan worden verdeeld over een aantal partijen waarvan de helft in de vorm van een lening tegen een rente van 8%, de andere helft tegen een aandelenbelang van 30%,