Aantrekkelijke nieuwbouw investeringspropositie in Atlanta!

Buiten Europa

Algemene informatie

Branche:
Bouw

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
> 5.000.000

Resultaat voor belasting:
250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
N.v.t.


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze private placement betreft de ontwikkeling, bouw en verkoop van een compacte woonwijk in een aantrekkelijke voorstad van Atlanta.

De investering kenmerkt zich door:

- korte looptijd van 34 maanden (project inmiddels gestart)

- uitstekende marktomstandigheden (beperkt aanbod in de markt en daardoor een hoge verkoopsnelheid in de gekozen prijsklasse)

- ontwikkelaar en onafhankelijk investeerder investeren zelf ook substantieel mee

- geprognosticeerd rendement van 14% op jaarbasis* Van het in totaal benodigde eigen vermogen is slechts nog US$ 300.000 beschikbaar voor deelname.

Deelname in de obligatielening vindt plaats door inschrijving op de obligatielening met een minimumbedrag van US$ 150.000. Voor de obligatielening geldt een preferente couponrente van 5% lineair per jaar. Daarboven zal op basis van het uiteindelijke projectresultaat een bonusrente in het vooruitzicht worden gesteld. Het totaal verwachte rendement kan hiermee uitkomen op 14%* lineair per jaar.


Overig

Heeft u interesse in deelname en wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op door middel van het reactie formulier. * De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.