Innovatieve pannenkoekenboot/fietspendeldienst

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

Zeer veelzijdig en daardoor succesvol schip dat vaart op een grote Nederlandse rivier. Het schip is door de zeer deskundige eigenaar onderhouden en volledig aangepast zodat het overal kan aanleggen zonder stijgers. Door een mooie combinatie van activiteiten (rondvaarten, pendeldiensten voor fietsers en feesten en partijen) is er een hoge bezettingsgraad en dus winstgevendheid. Er wordt ook veel horeca aan boord verzorgd. Hiervoor is een team in dienst. Toch is er nog meer mogelijk maar de huidige eigenaar is meer Kapitein en techneut dan een marketing- of horecaman. Het uitbreiden met diner/avondvaarten, thema-vaarten en de Duitse klanten (wel varen in NL) zijn voor de hand liggende uitbreidingen. Het is daarmee ook interessant voor een horeca ondernemer of overnamekandidaat met een horeca achtergrond.


Activiteiten van het bedrijf

Rondvaarten/pendeldiensten op vaste tijden. Met de mogelijkheid de fiets mee te nemen. Ook volledig af te huren voor feesten en partijen. Inclusief horeca en vaste dinervaarten. Geschikt voor 150-200 man, bedrijven, non-profit, consumenten, veel fietsers, particuliere dagjesmensen en particuliere feesten en partijen. Daarnaast is het schip een perfecte locatie voor bedrijven en of instellingen die een feestje of heidag willen organiseren.


Onderscheidend vermogen

Innovatief en bijzonder schip met hoge bezettingsgraad door vele verschillende toepassingen. Zeer voorspelbare capaciteit door hoog percentage reserveringen. We hebben in onze markt weinig last van concurrenten. Er zijn twee concurrenten waarvan er 1 in het hogere segment zit en de ander een kleinere capaciteit heeft. Wij kunnen goed verkopen. Bijzonder schip met terras op dak en door ingenieuze constructie kan overal worden aangelegd. Het bedrijf kan draaien zonder ondernemer. De huidige ondernemer vaart zelf en onderhoudt het schip. De overige werkzaamheden worden door een vast team medewerkers uitgevoerd. Wij zijn strak georganiseerd. Zeer hoge bezettingsgraad met vaste routes. Dinervaarten en uiteenlopende feesten. Het team medewerkers is zeer professioneel en zelfstandig Wij zijn met onze investeringen up-to-date. Uitstekend onderhouden modern schip met veel zelf ontwikkelde innovaties. Wij maken handig gebruik van technologie / internet / social media.


Overig

Dit innovatieve schip staat te koop in verband omdat de eigenaar na jaren te hebben gevaren een jachthaven wil gaan runnen. Er ligt nog ruime potentie om op te schalen en online het bereik vergroten. De huidige ondernemer zal samen met de kandidaat koper zorgen voor een soepele overdracht waardoor men snel aan de slag kan! Recent is er een nieuwe hard houten vloer gelegd en is er nieuw tapijt aangebracht.


Afbeeldingen