laatst bijgewerkt op: 27-06-2017
Franchise platform powered by Bedrijventekoop.nl

UW ORGANISATIE EXCLUSIEF IN HET OVERNAMESTAPPENPLAN?

Bedrijventekoop.nl is de grootste onafhankelijke bedrijfsovernamesite van Nederland. Jaarlijks plaatsen meer dan 3.000 kopende en verkopende ondernemers een profiel op de site. Per profiel komen gemiddeld 12,0 reacties binnen. Het totale aantal ondernemers dat op onze site aangeeft een bedrijf te willen kopen of verkopen, komt hiermee op 30.000. Bedrijventekoop.nl is het platform voor alle ondernemers die een bedrijf willen kopen of verkopen!

Alle 30.000 partijen die interactief gebruik maken van Bedrijventekoop.nl ontvangen het Overnamestappenplan.
Dit is een praktische handleiding voor ondernemers die een bedrijf willen kopen of verkopen. Het Overnamestappenplan geeft duidelijk inzicht in het verloop van het traject en toont in één oogopslag bij welke specialisten in de regio ondernemers terechtkunnen voor hulp en advies. Vanzelfsprekend zijn er twee versies van het Overnamestappenplan: een voor kopende en een voor verkopende partijen. Klik hier om te zien hoe het Overnamestappenplan er in de praktijk uitziet.

In beeld bij uw doelgroep op het juiste moment

Bent u een accountant/fiscalist, notaris, jurist, bank, participatiemaatschappij, mediator, taxateur/makelaar, verzekeraar of vermogensbeheerder? En wilt u onder de aandacht komen bij ondernemers die een bedrijf willen kopen of verkopen? Reserveer dan een plaats in het Overnamestappenplan. Uw organisatie komt dan tijdig onder de aandacht bij alle kopende en/of verkopende partijen in de door u gekozen regio(‘s). Uiteraard kunt u ook landelijk in beeld komen. Daarnaast plaatsen wij een link naar uw website en een pakkend redactioneel stuk over uw organisatie. Hier ziet u op welke wijze wij uw organisatie presenteren.

Direct in contact met kopende en/of verkopende partijen

Een bijkomend voordeel van uw vermelding is dat u direct in contact kunt treden met uw doelgroep. Van elke kopende en/of verkopende partij, die aangeeft interesse te hebben in uw diensten, sturen wij de contactgegevens rechtstreeks door naar uw organisatie. Zo kunt u te allen tijde zelf contact opnemen met een prospect.

Naast een exclusieve vermelding in het Overnamestappenplan in de door u gekozen regio(‘s) profiteert u ook nog van de volgende voordelen:

  • Een banner op de homepage van Bedrijventekoop.nl die uw organisatie regelmatig presenteert aan de doelgroep;
  • Een plaats in de rubriek ‘Specialisten bij u in de buurt’. Via deze functie komen kopers en/of verkopers in contact met uw organisatie (inclusief link naar uw website en redactioneel stuk);
  • Via onze nieuwsbrief komt u vier keer per jaar onder de aandacht van ruim 13.500 nieuwsbrieflezers.