Profiel nr. 67082

Goedlopend dierenpension nabij Deventer in prachtige omgeving

19/07/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Overijssel

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname aangeboden een zeer goed bekend staand en goedlopend, bijna 25 jaar oud dierenpension met sfeervolle woonboerderij en prachtige steltenberg. Dit alles is vrij gelegen aan een eigen weg op een schitterende plek op een perceel van 6000 m2 gelegen tussen de weilanden in een bosrijke omgeving nabij Deventer. 

 


Activiteiten van het bedrijf

Het dierenpension heeft een vergunning voor 30 honden en 30 katten. Voor de honden en katten zijn er ruime binnenverblijven die verbonden zijn met buitenverblijven en ook zijn er ruime privéverblijven voor katten.

Tevens zijn er een receptie met keuken, een trimsalon inclusief wasruimte, dagopvangkennels, bergruimte en een toilet aanwezig. Er is een grote zolder over het hele gebouw. Buiten zijn er o.a. 4 royale speelweiden waarvan 1 met grote (zwem)waterplas. Naast de tijdelijke opvang van honden en katten is het dierenpension ook verkooppunt van diverse diervoeders. Ook zijn er mogelijkheden voor bijvoorbeeld een hondenschool op eigen terrein. Het dierenpension is aangesloten bij de dierenbranche-organisatie. Er is geen vast personeel aanwezig, er wordt wel gewerkt met stagiaires.


Onderscheidend vermogen

Het dierenpension heeft een zeer goede naamsbekendheid, is klantvriendelijk en heeft veel tevreden klanten die terugkomen. Diervriendelijkheid staat ook voorop en dat wordt gewaardeerd. De ligging nabij Deventer is zeer gunstig en tevens worden hierdoor twee vakantieregio's bediend. Het perceel zelf biedt ruimte voor het houden van meerdere dieren. Er is ruimte en er zijn mogelijkheden voor uitbreiding van bedrijfsactiviteiten.


Overig

De sfeervolle woonboerderij bij het dierenpension bestaat uit een voor- en achterhuis, dubbele bewoning/inwoning is mogelijk. De ruim opgezette tuin met vijverpartij en imposante steltenberg voorzien van water, elektra en krachtstroom, biedt veel privacy. Gelegen tussen de weilanden met vrij uitzicht aan alle kanten. Omringd door paarden, reeën, hazen en vogels. Ideaal voor dierenliefhebbers die wonen en werken willen combineren in een idyllische omgeving.

De vraagprijs voor deze prachtige onderneming is gesteld op € 585.000,-. Een potentiële koper dient te beschikken over een eigen vermogen van minimaal € 150.000,- 


Afbeeldingen
Goedlopend dierenpension nabij Deventer in prachtige omgeving
Regio
Overijssel
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
500.000 - 1.000.000