Ambachtelijke verse maaltijden op abonnementsbasis thuis bezorgd voor studenten en eenpersoonshuishoudens. Geen gebruik van conserveringsmiddelen en voornamelijk biologische groenten.
Acquisitie via direct mail, flyeren, Google, Facebook en door mond op mond reclame. Gedurende het eerste jaar wordt de distributie beperkt tot de grote steden in de randstad. De productie is HACCP, BRC en IFS gecertificeerd.
Er is behoefte aan financiering van circa 200.000 om de groei te versnellen.
Jonge ondernemer, actief in project catering, is gestart met een ambachtelijke maaltijdservice voor studenten en eenpersoonsgezinnen. De dienst is succesvol gelanceerd in november 2014 en heeft reeds een aantal betalende klanten opgeleverd.
Maaltijden worden dagelijks vers bereid bij een zusterbedrijf en twee maal per week gedistribueerd naar de klant. Abonnementen voor 3 of 5 maaltijden per week. Afname op basis van abonnementen per vier weken. Zelf financierend business model door vooruitbetaling.
Levering twee maal per week in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Delft gedurende fase 1. In fase 2 wordt de dienst uitgerold naar de landelijke steden en in fase 3 door heel Nederland en wordt gestart in de omringende landen.