laatst bijgewerkt op: 01-09-2014
Plaats een profiel en al voor minder dan €40,- euro per maand komt u onder de aandacht van gemiddeld 80.000 kopers en verkopers per maand. Vind de koper van uw bedrijf of kom in contact met het bedrijf van uw dromen!
Prijsvraag of vraagprijs?
Specialisten in de buurt Specialisten in de buurt

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEVE SALON VOOR BODYCONTOURING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54720 21-05-2012 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 2.500.000 - € 5.000.000 Eenmanszaak

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden: een innovatieve Salon voor Bodycontouring.

De salon maakt gebruik van innovatieve en verantwoorde behandelmethodes die naast afslanken ook definitieve vetverwijdering, cellulite bestrijding en huidversteviging mogelijk maken voor het gezicht en het lichaam.

De behandelingen zijn zowel voor dames als heren. De salon biedt ook de mogelijkheid om verschillende voedingsprogramma's te volgen zoals een koolhydraatarme voeding of een proteineprogramma.

Er wordt gewerkt met de modernste apparatuur, afkomstig uit Zwitserland en Italie, die medisch gecertificeerd is. Deze certificering waarborgt de klinische toestand van client en behandelaar.

Het betreft een activatransactie, het betreft de overname van de inventaris, voorraden, klantenbestand, goodwill en eventueel huurcontract.