laatst bijgewerkt op: 21-08-2014
Plaats een profiel en al voor minder dan €40,- euro per maand komt u onder de aandacht van gemiddeld 80.000 kopers en verkopers per maand. Vind de koper van uw bedrijf of kom in contact met het bedrijf van uw dromen!
Prijsvraag of vraagprijs?
Specialisten in de buurt Specialisten in de buurt

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MODERNE KAPSALON IN DORPSKERN, INSTAPKLAAR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50536 14-05-2012 Detailhandel Non-Food Kappers, schoonheidsverzorging
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Ter overname aangeboden kapsalon op A1 locatie in de kern van een dorp in de driehoek Uden, Boekel, Odiliapeel. De kapsalon is reeds vele jaren actief en heeft een grote naamsbekendheid en een trouw klantenbestand.

De salon is gevestigd in een representatief huurpand dat begin 2010 volledig verbouwd is en aan de moderne eisen voldoet. De kapsalon biedt 8 kapstoelen en een kinderkapplaats.

De huidige eigenaar heeft meerdere zaken en activiteiten en kan zich niet volledig focussen op deze salon en biedt de kapsalon daarom ter overname aan.

In de overname is de complete inventaris en activiteiten inbegrepen, er hoeft geen personeel mee overgenomen te worden. De verkoop vindt plaats via een activatransactie. De salon is instapklaar en biedt een uitgelezen kans voor een ambitieuze ondernemer om een eigen zaak te starten.