laatst bijgewerkt op: 29-08-2014
Plaats een profiel en al voor minder dan €40,- euro per maand komt u onder de aandacht van gemiddeld 80.000 kopers en verkopers per maand. Vind de koper van uw bedrijf of kom in contact met het bedrijf van uw dromen!
Prijsvraag of vraagprijs?
Specialisten in de buurt Specialisten in de buurt

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJVEN MET LAAG OF NEGATIEF RENDEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52851 10-10-2011 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Investeerders zijn op zoek naar bedrijven die momenteel verliesgevend zijn en/of een negatieve druk op de cashflow hebben. Gezocht worden vooral bedrijven in de branches: Industrie, Groothandel en Facilitaire Diensten met als hoofdklassen: voedingsmiddelen, textiel, chemie, metaal, machines, apparaten, Web-ICT-eCommerce, automatisering. Deze bedrijven zijn bij voorkeur gevestigd in West-Midden-Oost Nederland. Omzetindicatie: vanaf ? 2,5 mio - ? 30 mio, waarbij een resultaat van zeer laag tot negatief wordt behaald. Afzetgebied: NL en Europa Aantal personeelsleden: 10 ? 200.

De investeerderszijn in staat om in korte tijd, gezien de expertise, kennis en knowhow met bedrijven in ?zwaar weer? te komen tot een analyse of het bedrijf toekomst heeft en/of levensvatbaar is en daarna kan men ook snel handelen door middels crisismanagement een ?turnaround? te bewerkstellingen. Doel is om van de desbetreffende onderneming weer een gezond en winstgevend bedrijf te maken met een positieve cashflow.

Om dit te bewerkstelligen zullen de investeerders mede participeren in het desbetreffende bedrijf en (tijdelijk) de directievoering overnemen (eventueel samen met de bestaande directie/ondernemer).