laatst bijgewerkt op: 07-07-2015
Franchise platform powered by Bedrijventekoop.nl

Leden

Wenst u in contact te komen met een adviseur die u tijdens het overnametraject kan ondersteunen? Onderstaand treft u een overzicht aan van adviseurs. Geef uw selectie in en u ziet de adviseur bij u in de regio.

Marktlink

Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Marktlink opereert zowel voor kopers als verkopers in de markt waarvoor het gehele traject van begin tot eind verzorgd wordt.

Veerman Lukaart B.V.

Veerman Lukaart biedt uitkomst. Het betreft een bedrijf van twee specialisten in bedrijfsovername en bedrijfswaardering, dat opereert vanuit een fraai klassiek pand in de Wijngaardstraat te Goes.

Adcorporate

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn. Onze adviseurs werken binnen een eigen regio, en staan daardoor letterlijk dichtbij u als ondernemer.

BedrijfsovernameNederland

BedrijfsovernameNederland is een onafhankelijke bedrijfsovernameadviseur in de begeleiding van bedrijfsovernames en bedrijfsoverdrachten. Bij bedrijfsopvolging in Nederland zijn wij intermediair tussen kopers en verkopers van bedrijven.

Corporate Finance Zuid

Corporate Finance Zuid ondersteunt en begeleidt op het gebied van bedrijfsadviesadvies, bedrijfsoverdrachten en fusiebegeleiding, waarderingsvraagstukken, financieringen en corporate recovery.

MKB Adviseurs B.V.

Als ondernemer komt er een moment dat u het bedrijf wil of moet overdragen of verkopen. MKB Adviseurs is al 18 jaar een zelfstandige adviesorganisatie voor iedere sector, voor ieder advies.

The Perfect Match

The Perfect Match Corporate Finance BV heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en kantoren in Nederland en België.

RJC B.V.

Is het niet eens tijd om na te denken over een toekomst zonder bedrijf? Wij hebben als overnameadviseur veel ervaring opgedaan in het vakgebied.

JAN© Overnames & Waarderingen b.v.

De overnamespecialisten van JAN© gaan voor de perfecte deal die het beste bij jou past. Bij JAN© helpen wij je bij het kopen of verkopen van je bedrijf. Dit doen wij door stap voor stap te kijken wat het beste is.

BusinessPartners BV

Overweegt u uw onderneming te verkopen?
10 ervaren BusinessPartners door heel Nederland staan voor u klaar.
Verkoop- of aankoopbemiddeling: No Cure No Pay !

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Zoekt u een partij, die net zo ondernemend is als uzelf, dan is BenderBrandwijk de juiste overnameadviseur voor u.

ComBrok Specialisten Bedrijfsovernames

Uw bedrijf verkopen of overdragen ... Het verkopen of overdragen van uw bedrijf is niet uw dagelijks werk. Voor ons wel. Wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt en organiseren alle benodigde stappen. Wij helpen u...

Massafinanciering

Massafinanciering is een zakelijk crowdfunding platform wat zich specialiseert in bedrijfsfinanciering. Door middel van de kracht van de massa willen wij financieringen voor het MKB weer toegankelijk maken.

Introman Corporate Finance

Introman Corporate Finance is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsoverdracht en bedrijfswaarderingen. Wij staan klaar om onze kennis te delen en gezamenlijk te werken aan uw deal!

Claassen,Moolenbeek&Partners

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.

MaeS en Partners

MaeS en Partners is specialist in de bemiddeling bij aankoop, verkoop en fusietrajecten van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Daarnaast doen wij waardebepalingen en lichten wij kantoren door.

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.