Bedrijventekoop.nl, de grootste onafhankelijke bedrijfsovernamesite van Nederland, introduceert speciaal voor kopers van bedrijven het overnamestappenplan.

Het overnamestappenplan is een praktische handleiding bij de overname van een bedrijf. Het biedt u houvast tijdens de verschillende fasen. Welke stappen moet u nemen? Hoe pakt u dit aan? Bovendien ziet u in één oogopslag bij welke specialist in de buurt u terecht kunt voor hulp en advies.

Partners specialist in uw regio

I3T, Sparringpartner/ vertrouwenspersoon

De Sluis 14
4791 KE, Klundert

Interesse in direct contact klik hieronder:

Website:
www.i3t.nl

Email:
cor.frijters@i3t.nl

Telefoon:
0168-407083
Logo van I3T, Sparringpartner/ vertrouwenspersoon
Als het over een moeilijke beslissing gaat!

I3T is dé sparringspartner en vertrouwenspersoon voor ondernemers, DGA`s e.d. We begeleiden u zowel bij het nemen van ingrijpende beslissingen als ook bij het oplossen van conflicten.

Ingrijpende beslissingen gaan vaak hand in hand met onzekerheid en emoties. I3T zorgt daarom voor de juiste coaching. Het uitgangspunt is daarbij altijd dat de ondernemer zelf de beslissing neemt, zorgdraagt voor de uitvoering ervan en kan omgaan met de gevolgen.

Ook bij conflicten zijn wij u graag van dienst. Een conflict is immers niet altijd op te lossen via een jurist. Kies daarom voor I3T: een onafhankelijke mediator met kennis en ervaring op het gebied van ondernemen en emoties.

I3T staat voor interactie, intelligentie en innovatie. Vertrouwelijkheid en integriteit kenmerken onze werkwijze. Wilt u meer weten of hebt u behoefte aan een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op.
ik wil een bedrijf kopen ik wil een bedrijf verkopen specialisten bij u in de buurt