Bedrijventekoop.nl, de grootste onafhankelijke bedrijfsovernamesite van Nederland, introduceert speciaal voor kopers van bedrijven het overnamestappenplan.

Het overnamestappenplan is een praktische handleiding bij de overname van een bedrijf. Het biedt u houvast tijdens de verschillende fasen. Welke stappen moet u nemen? Hoe pakt u dit aan? Bovendien ziet u in één oogopslag bij welke specialist in de buurt u terecht kunt voor hulp en advies.

Jurist/advocaat specialist in uw regio

Holland Van Gijzen

Euclideslaan 1
3584 BL, Utrecht

Interesse in direct contact klik hieronder:

Website:
www.hollandlaw.nl

Email:
info@hollandlaw.nl

Telefoon:
+31 88 407 04 44
Logo van Holland Van Gijzen
Multidisciplinaire dienstverlening:

Holland Van Gijzen is een toonaangevend advocaten- en notarissenkantoor met hoogwaardige juridische dienstverlening. Qua omvang en praktijk behoort Holland van Gijzen tot de landelijke top van de Nederlandse advocatuur. Onze advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen relevant zijn. Onze specialisten onderscheiden zich door een focus op het eigen praktijkgebied gecombineerd met kennis van de diverse markten waarop onze cliƫnten actief zijn. Zo koppelen wij vakinhoudelijke kennis op juridisch gebied met marktkennis voor een optimale advisering.

Succesfactor van uw fusie of overname:

Het Corporate M&A team van Holland Van Gijzen adviseert ondernemers over alle soorten vormen van overnames en fusies van bedrijven. Het team kenmerkt zich door specialistische kennis en een praktische aanpak. Daarbij wordt gefocust op het behalen van het beste resultaat voor onze klanten, met oog voor emoties en gevoeligheden die vaak een rol spelen bij dergelijke processen.

Wij kunnen u onder meer van dienst zijn bij: het opstellen van alle relevante contracten en documentatie, het kiezen van een passende juridische structuur, het vastleggen van afspraken tussen partijen, het uitvoeren van een due diligence onderzoek, maar ook het vinden van de juiste financiering. Door onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van aan- en verkoop alsmede fusies en overnames van ondernemingen kunnen wij u behoeden voor valkuilen en problemen achteraf.
ik wil een bedrijf kopen ik wil een bedrijf verkopen specialisten bij u in de buurt