Bedrijventekoop.nl, de grootste onafhankelijke bedrijfsovernamesite van Nederland, introduceert speciaal voor kopers van bedrijven het overnamestappenplan.

Het overnamestappenplan is een praktische handleiding bij de overname van een bedrijf. Het biedt u houvast tijdens de verschillende fasen. Welke stappen moet u nemen? Hoe pakt u dit aan? Bovendien ziet u in één oogopslag bij welke specialist in de buurt u terecht kunt voor hulp en advies.

Overnameadviseur specialist in uw regio

Adcorporate Hollands Noordkwartier

Koperwiek 1
1742 GR , SCHAGEN

Interesse in direct contact klik hieronder:

Website:
www.adcorporate.com

Email:
b.cuperus@adcorporate.com

Telefoon:
088-2326700
Logo van Adcorporate Hollands Noordkwartier
Wilt u uw bedrijf verkopen? Of bent u juist op zoek naar een bedrijf of participatie? Schakel dan Adcorporate in. Wij bieden (toekomstige) ondernemers persoonlijk advies en praktische ondersteuning bij het volledige aankoop- of verkooptraject. Samen met u maken wij van elke bedrijfsoverdracht een succes.

Adcorporate staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat merkt u. Bijvoorbeeld aan onze deskundige ondersteuning en gefundeerde adviezen. Een van onze ervaren overnamespecialisten staat u voortdurend bij en beantwoordt al uw vragen. Een duidelijke, transparante werkwijze staat daarbij centraal.

Heeft u vragen, opmerkingen of kunnen wij u helpen bij de aan- of verkoop van een onderneming? Neemt u dan gerust contact met ons op. In een geheel vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
ik wil een bedrijf kopen ik wil een bedrijf verkopen specialisten bij u in de buurt