Bedrijventekoop.nl, de grootste onafhankelijke bedrijfsovernamesite van Nederland, introduceert speciaal voor kopers van bedrijven het overnamestappenplan.

Het overnamestappenplan is een praktische handleiding bij de overname van een bedrijf. Het biedt u houvast tijdens de verschillende fasen. Welke stappen moet u nemen? Hoe pakt u dit aan? Bovendien ziet u in één oogopslag bij welke specialist in de buurt u terecht kunt voor hulp en advies.

Bank specialist in uw regio

Rabobank Rijk van Nijmegen

Keizer Karelplein 1
6511 NC, Nijmegen

Interesse in direct contact klik hieronder:

Website:
www.rabobank.nl

Email:
marketing@rijkvannijmegen.rabobank.nl

Telefoon:
024 - 381 86 00
Logo van Rabobank Rijk van Nijmegen
De Rabobank is een financiële dienstverlener met een zeer breed aanbod van diensten en producten, zowel op nationaal als internationaal gebied. We vormen een coöperatie van en voor klanten. De Rabobank is een van de meest solide en kredietwaardige banken ter wereld. We staan dicht bij onze klanten en vertolken een zichtbare rol in de lokale gemeenschap. Dit maakt ons een betrokken én toonaangevende dienstverlener op financieel terrein.
Voor ondernemers in Nijmegen en omgeving is Rabobank Rijk van Nijmegen een deskundige en betrouwbare partner. Wij leveren u niet alleen alle benodigde diensten en producten, maar staan u ook graag bij met een advies op maat. Wilt u flink groeien? Denkt u aan franchise? Of wilt u weten waar de komende jaren de kansen liggen in uw branche? Rabobank Rijk van Nijmegen denkt graag met u mee. Samen met u werken we aan een positieve toekomst.
Wilt u weten wat Rabobank Rijk van Nijmegen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.
ik wil een bedrijf kopen ik wil een bedrijf verkopen specialisten bij u in de buurt